Creare magazin online Craiova

Cu un magazin online iti poti creste vanzarile considerabil

Magazin online pentru orice tip de afacere

Va oferim cea mai buna solutie de creare magazin online

Daca vrei sa reusesti in afacerea ta online, fii sigur ca ti-ai pus foarte bine la punct strategia de implementare a magazinului online.

Experienta noastra iti poate oferi cea mai buna solutie de comert online, unde clientii tai vor putea cumpara foarte usor si in cativa pasi simpli.

Magazinul tau online va avea un design deosebit, o interfata de administrare foarte usor de folosit si metoda de plata dorita de tine.

Vinde mai mult prin magazinul tau online!

Intrebari frecvente (FAQ's)

Magazinele online implementate de noi sunt realizate pe platforma WordPress. Aceasta platforma este din ce in ce mai folosita pentru magazine online, atunci cand nu contin foarte multe produse (max. 1000).

Plugin-urile care pot fi folosite pe aceasta platforma ii ofera un avantaj fata de alte platforme deoarece sunt gratuite si deja folosite de foarte multi utilizatori.

Pretul unui magazin online depinde de numarul de produse pe care doresti sa le implementezi si cat de complex sa fie site-ul.

Poti sa ai doar cateva zeci de produse pe care sa le comercializezi in magazinul tau online, sau poti avea cateva sute.

Implementarea produselor poate face diferenta la pret.

Toate site-urile create de noi, fie ca sunt de prezentare sau magazine online sunt optimizate pentru orice dispozitiv: laptop, desktop, tableta si, desigur telefon mobil.

Stim ca Google pune mare importanta pe faptul ca un site trebuie sa fie “mobile friendly”, asa ca ne vom asigura ca magazinul tau online va corespunde acestor cerinte.

Sigur! Impreuna vom gasi cea mai buna solutie de optimizare astfel incat clientii tai sa ajunga cat mai usor la magazinul tau online.

Fara optimizare, site-ul va fi gasit doar de cei ce il cunosc deja, astfel ca poti pierde foarte multi potentiali clienti care nu vor gasi magazinul tau online la Google.