Un an de pandemie

Metode folosite pentru a te asigura ca site-ul tau va fi gasit si apreciat in aceasta perioada dificila

A trecut un an de cand pandemia de coronavirus si-a facut simtita prezenta cu adevarat si in tara noastra. Un an dificil, cu multe incercari si foarte multe sperante. Sperante de a ne intoarce la viata noastra cotidiana, asa cum era ea inaintea acestei pandemii. Se pare, insa, ca mai avem de asteptat.

O perioada foarte dificila pentru multe afaceri si in acelasi timp, profitabila pentru altele. Foarte multe afaceri au migrat catre online, de unde si-au continuat vanzarile produselor lor. Dar nu toate au reusit, oare de ce?

Nu este suficient sa ai un site pentru a vinde, asigura-te ca acesta nu are probleme si are continut relevant.

Multe site-uri nu au fost implementate corect sau au aparut probleme pe parcurs. Din cauza acestor probleme, vizitatorii ajung cu greu la ele sau nu ajung deloc. Aici intervine rolul unei agentii SEO.

Ce este de facut?

Adevarul este ca un specialist SEO nu poate face imposibilul. Un site care are erori tehnice de implementare sau al carui continut nu este relevant, nu va ajunge pe prima pagina la Google. Abia dupa ce toate aceste erori vor fi rezolvate, site-ul va putea fi optimizat.

Acesta este primul pas pe care agentia noastra SEO din Craiova il face de fiecare data cand incepe o colaborare cu un site existent.

Dupa cum se stie, obiectivul principal al Google este experienta vizitatorului site-ului, deci elementele fundamentale SEO implementate de agentia noastra includ de la inceput un site functional si continut relevant. 

Actualizarea permanenta a continutului si functionarea corecta a site-ului sunt doua dintre responsabilitatile noastre de top.

Ne asiguram ca timpul de incarcare al paginilor este foarte bun, recomandam un re-design total al paginilor daca este necesar si, nu in ultimul rand, mentinem informatia actuala. In acest fel suntem siguri ca tehnicile de optimizare implementate in continuare vor da roade si vor duce site-ul tau pe prima pagina la Google si cat mai sus.

Calitate si nu cantitate!
Deviza noastra in ceea ce priveste mentenanta unui site.

Acorda-ne o intalnire (chiar si online) de o jumatate de ora pentru a stabili toate detaliile si pentru a gasi cea mai buna optiune pentru site-ul tau. Nu lasa site-ul la intamplare, asigura-te ca functioneaza corect si ca transmite informatia dorita!

Daca ti-a placut articolul si te regasesti in aceasta situatie, contacteaza-ne sa pregatim impreuna strategia pentru site-ul tau!