Panica printre utilizatorii aplicatiilor Facebook, Messenger, Instagram si WhatsApp!

Foarte multa lume a fost afectata luni seara de problema pe care au avut-o aplicatiile Facebook, Messenger, Instagram si WhatsApp. Timp de 6 ore acestea au incetat sa functioneze. Este cea mai lunga perioada de timp in care Facebook nu a functionat din 2008 pana astazi.

Cand totul a fost rezolvat, Mark Zuckerberg a linistit utilizatorii cu urmatorul mesaj:

Singura aplicatie care a functionat a fost Twitter, care nu a pierdut oportunitatea sa le faca in ciuda “colegilor” de la Facebook. Postarea lor legata de acest lucru a starnit foarte multe comentarii amuzante, cum era de asteptat:

Cu toate acestea, se pare ca am supravietuit, deci exista viata si dincolo de Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp (si Twitter, sa nu-i uitam).

Suntem dependenti de ele, desigur, dar momente ca acesta ar fi bine sa ne faca sa ne indreptam gandurile si catre alte lucruri pe care le putem face “offline”. Putem sa citim o carte, sa ne relaxam la un film sau sa facem o plimbare in natura.

Retelele sociale fac parte din viata noastra, poate prea mult, asa ca ar fi bine sa le facem sa “functioneze” cat mai putin si sa ne concentram pe alte lucruri mai placute, relaxante si mai putin “dependente”.

Echipa ITONWEB Media va ureaza o seara relaxanta!